June 17, 2008

The Hot Seat

Here's another tag I got, but this time from Ester/Raptured Dreams. I am really thankful for this because I really enjoyed every moment of figuring out the answers to the questions, and it brought back the fondest memories of yesterday (naks!).

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let’s try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

RULES:
1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you’ve got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

WHO PLAYED ALONG? Well, here are the people who gamely participated so come on and join!
1. Soujourn2. Pinay Mom in Czech Republic3. See Me for What You Will4. Lainy’s Musings5. Our Journey To Forever6. Sheng’s Simple Thoughts…7. Pinay WAHM8. Me and My World9. coicoi’s World10. BLOGSILOG11. Blessings in Life12. Wonderful Things In Life13 Concealed Mind 14. Embracing Health For Life 15. Unspoken Lines 16. .Raptured Dreams 17. Irresistible Fascinations 18. You're next!

Here are the questions:

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: We were classmates way back in college but only in one subject.

2. Where did you went in your first date?
Answer: Watched a movie, but it was a double date.

3. When was your first intimate kiss?
Answer; A month and a half after he became my BF.

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: I don't have any idea really, but I guess it ranges from 3-5 (?)

5. What is his/her ethnicity?
Answer: Pinoy

6. What is his/her favorite food?
Answer: Seafoods and Pasta

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: he shows his anger...

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he’d/she’d ever done?
Answer: When he sang in a bar and dedicated the song for me. He doesn't even have a great voice but well, he courageously did that.

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: There was no proposal actually.

10. How long have you been together?
Answer: As BF/GF - 10 years; as married couple - 7 years

I am tagging Angel, Joy, Berna, Vhiel, Tess, and tita Loloy.

1 fancies:

vhiel June 23, 2008 at 2:47 AM  

thanks for this tag sis.. finally post it here:

Tags Galore - Hot Seat

Recent Viewers

Followers

Subscribe!

Like what you read?

Subscribe now!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Stats

Directories

Subscribe Personal Top Blogs Lifestyle Blogs - Blog Catalog Blog Directory blogarama - the blog directory Mindanao Bloggers I'm Pinoy Blogger Join My Community at MyBloglog!

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP